Krov Nekretnine, Miloša Obilića 25

024 551 764

+381 69 45 84 488

Reg. br.: 139, mat. br.: 20486830

O Nama

Agencija za nekretnine “Krov” osnovana je 2000. godine u Subotici. Bavimo se posredovanjem u prometu i zakupu nepokretnosti. Naš cilj je da svakom klijentu pružimo što kvalitetniju uslugu, jer dobar rad je najbolja reklama. Sa poverenjem uz vas 24 godine.

“Krov” je agencija za nekretnine osnovana 2000. godine, u Subotici. Naši agenti prodaje poseduju licencu za posredovanje u prometu i zakupu nepokretnosti izdatu od nadležnog ministarstva unutrašnje i spoljne trgovine. Posedujemo polisu osiguranja od odgovornosti i garantujemo sigurnost i kvalitet naših usluga.

Iskustvo u prometu i zakupu nekretnina gradimo poslednje 24 godine. Verujemo kako je upravo to iskustvo u realizaciji velikog broja kupoprodaja od presudnog značaja za kvalitet usluga koje pružamo, jer gotovo da nema situacije sa kojom se u dosadašnjem radu nismo susreli i uspešno realizovali. Izradjujemo zapisnike o tržišnoj proceni vrednosti nekretnine kao i ugovore o kupoprodaji i zakupu nepokretnosti. Svih godina postojanja i rada sa nekretninama, naša agencija dokazala se pre svega, poštenim i iskrenim pristupom prema svakom klijentu, pažljivo slušajući želje, potrebe i mogućnosti, dajući bezrezervno na raspolaganje svu našu posvećenost, vreme i stručno znanje kako bi smo u zajedničkoj interakciji došli do konačnog i jedinog cilja a to je- zadovoljan klijent. Mi smo osobe koje vole svoj posao, a praksa je pokazala da su ljubav prema poslu, znanje i iskustvo dobitna kombinacija.

Dobro došli u agenciju za nekretnine “Krov”.

instagramfacebook